Night Sponsor Run SAV Grootebroek: al 12.000 euro

Kim ten Wolde: best verkleed.

Tanja Koopen
Grootebroek

De Night Sponsor Run voor de nieuwe atletiekbaan van SAV in Grootebroek heeft vrijdagavond al 12.000 euro opgeleverd. En er zit nog meer aan te komen.

Kay Olofsen, die samen met Kathy Oudenaller van de Streker Survival Vereniging SSV en een flinke groep vrijwilligers de organisatie van de Night Sponsor Run op zich nam, is tevreden.

,,Het was niet alleen een heel gezellige avond met veel inzet van onze leden, we hadden er nooit op gerekend dat er zoveel geld zou worden ingezameld. De avond zelf zaten we al op 12.000 euro, en dat zijn dan alleen nog de vaste bedragen. Er zijn ook veel leden die zich per rondje laten sponsoren. Dat moeten we er nog bij optellen. Dan komen we waarschijnlijk wel uit rond 15.000 euro.’’

Kleintjes

De avond begon rond 18 uur met de kleintjes, die zich flink lieten gelden. Langs de baan stonden vuurkorven en lichtjes en er was muziek. Twee grote sponsors waren vrijdagavond ieder al goed voor duizend euro. Kim ten Wolde bleek met haar heksenjurk met lichtjes het mooist versierd en won daarmee een prijs.

De opbrengst van de Night Run is bedoeld voor de nieuwe baan van SAV en de nieuwe kantine.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen