Noord-Hollands Wintercircus

nhd Administrator

Het is niet meer mogelijk om via het  Noordhollands Dagblad kaarten te bestellen voor de voorstellingen van woensdag 22 en donderdag 30 december.

Van woensdag 22 december tot en met donderdag 30 december 2010 staat het feestelijk verlichte tentencomplex wederom opgebouwd in het Recreatiegebied Noorder Eng aan De Omloop in Heiloo. In de sfeervol ingerichte en verwarmde tent, met rijen kerstbomen en een zee van lampjes, kunt u genieten van een spetterende voorstelling.

Het Noord-Hollands Wintercircus bestaat dit jaar tien jaar. Humor en afwisseling vormen de basis van deze jubileumproductie. Clown Dayve zal met korte en gevatte entrees het publiek vermaken en illusionist David Davidson zorgt met zijn wervelende illusieshow voor spanning en spektakel. Eveneens spectaculair is de zwaardbalans van Maria Bizzarro. Speciaal vanwege het tien jarig jubileum zullen dit jaar twee winnaars van het Internationaal Circus Festival van Monte Carlo voor u optreden.

Wanneer u als abonnee van het Noordhollands Dagblad woensdag 22 december 2010 het circus bezoekt, krijgt u de kans om uw stem uit te brengen op de beste circusact naar uw keuze. Wie de uiteindelijke winnaar wordt van de publieksprijs zal op donderdag 30 december 2010 bekend worden gemaakt tijdens de feestelijke slotvoorstelling.

Actieprijs voor abonnees

Het Noordhollands Dagblad biedt haar abonnees de kans om voor € 12,75 (exclusief € 0,88 verzendkosten) per kaart één van de twee premièrevoorstellingen op woensdag 22 december om 15.00 uur of om 19.00 uur. De normale toegangsprijzen variëren van € 18,50 tot € 25,- per toegangskaart.

Hoe doet u mee?

Klik op de onderstaande button en vul het bestelformulier in. Indien u met een rolstoel komt gelieve dit bij uw bestelling aan te geven. Via een eenmalige incasso zal het Noordhollands Dagblad het totaalbedrag van uw bestelling van uw rekening incasseren. U ontvangt u toegangskaarten rond half december. Maximaal 6 kaarten per abonnee. OP=OP

Vragen Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar oplage.nhd@hdcmedia.nl. Binnen twee werkdagen zullen wij uw e-mail beantwoorden.

Kijk voor meer informatie en overige reserveringen op www.noordhollandswintercircus.nl

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.