Inschrijven voor avondvierdaagse Zaanstad

Ron Amesz

De 69e avondvierdaagse voor wandelaars door Zaanstad wordt dit jaar gehouden van maandag 4 tot en met donderdag 7 juni. Voor dit wandelevenement kunnen niet alleen scholen, verenigingen en personeelsverenigingen van bedrijven inschrijven, maar ook individuele lopers. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5, 10 of 15 kilometer.

Zowel groepen als individuele wandelaars kunnen zich inschrijven op maandag 7 mei in buurtcentrum De Lorzie aan het Marktplein 3 te Wormerveer en op dinsdag 8 mei in Buurtcentrum De Kolk aan de Heijermansstraat 129 te Zaandam. Beide avonden van 19-21 uur.

Evenals in voorgaande jaren bestaat de mogelijkheid om op de eerste wandelavond tussen 17 en 18 uur in te schrijven. Dan wordt het inschrijfgeld met één euro verhoogd.

Op maandag start men vanuit Wormerveer, op dinsdag vanuit Koog aan de Zaan, op woensdag en donderdag vanuit Zaandam. Na een jaar afwezigheid heeft de organisatie opnieuw besloten om op donderdag 7 juni de muzikale intocht te laten plaats vinden vanaf de Sportstraat in Koog aan de Zaan. Vandaar loopt men onder begeleiding van een aantal muziekkorpsen naar de atletiekbaan van AV Zaanland.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.