VVD deelt taarten uit in Waterland

Redactie Waterland
Purmerend

Jan Kuiper uit Purmerend is zaterdag in het zonnetje gezet door de Purmerendse VVD-fractie. Hij ontving een taart. Ook andere vrijwilligers in Waterland ontvingen gebak, zoals Inez Bruinsma uit Landsmeer.

Met de VVD Taartenactie, die jaarlijks rondom Valentijnsdag wordt gehouden, worden mensen of organisaties in het zonnetje gezet vanwege hun bijzondere inzet voor de gemeenschap in hun buurt, wijk, dorp, stad, of regio.

Kuiper zet zich al vele jaren in voor de jaarlijkse kortebaandraverij in de marktstad. Als voorzitter, secretaris, penningmeester, maar bovenal als manusje van alles, weet Jan ieder jaar de kortebaandraverij te organiseren.

Inez Bruinsma uit Landsmeer is al ruim 35 jaar de drijvende kracht achter Speeltuinvereniging Jonge Kracht. Een plek waar sinds jaar en dag heel veel jonge Landsmeerders komen om samen te spelen.

In de nieuwe gefuseerde gemeente Edam-Volendam werden de mensen van Stichting ZeevangNet in het zonnetje gezet. Zij hebben dit volgens de lokale VVD verdiend,  omdat zij zich al ruim een jaar inzetten voor de realisatie van glasvezel in Zeevang. Het bestuur van deze stichting bestaat uit Jan Willem Tellegen, Rinus Harmsma, Wilma Boddeke, Andre Kruit, Koenraad Köllmann, Yvo de Ruijg en Wim Schoenmaker.

Ook in Beemster werden er door de VVD taarten uitgereikt. Femke en Peter Akkerman van kinderopvang 'De Loeiende Koe', Loes Mulder-Krap van 't Nut van het Algemeen' en Geert Heikens ontvingen gebak.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.