Vijf gewonden bij aanrijding

Egmond aan Zee

Bij een aanrijding op de Dr. Wiardi Beckmanlaan in Egmond aan Zee zijn zaterdag vijf mensen gewond geraakt. Zij werden voor behandeling overgebracht naar het Medisch Centrum in Alkmaar en het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk. Twee personen bleven ongedeerd.

Het ongeluk gebeurde rond twaalf uur. Vanaf de Boulevard kwam een personenauto de Dr. W. Beckmanlaan oprijden, bestuurd door een 21-jarige man uit Sprang-Kapelle. In de auto zaten nog twee mannen en twee vrouwen in de leeftijd van 19 t/m 21 jaar. Mogelijk door een combinatie van snelheid en een nat wegdek, kwam de automobilist in een bocht op de verkeerde weghelft terecht. Daarbij kwam hij zijdelings in botsing met een personenauto die vanuit de tegenovergestelde richting kwam aanrijden. Achter het stuur zat een 62-jarige man uit Duitsland met naast hem zijn twee jaar jongere vrouw.

Twee personen op de achterbank van de eerste auto raakten gewond. Een 20-jarige vrouw liep nekletsel op. Een 19-jarige man had in ieder geval een gebroken sleutelbeen. In de Duitse auto raakte de vrouw gewond. Zij klaagde over pijn op haar borst.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.