Zekerheid en twijfels in bekertoernooi

Zekerheid en twijfels in bekertoernooi

Redacteur Schagen
Schagen

De regio Schagen wordt de volgende bekerronde in ieder geval nog vertegenwoordigd door Wieringermeer, Nieuwe Niedorp, Dirkshorn, SRC en de vrouwen van Winkel.

Wellicht dat de mannen uit dat dorp er de volgende fase ook nog bij zijn. In die poule heeft Wieringerwaard zich voor de laatste wedstrijd tegen Dindua teruggetrokken en is de vraag of dat gevolgen heeft voor de andere resultaten. Zo niet dan bekert de vierdeklasser ondanks de genante uitglijder bij DWB (2-1) door.

Kleine Sluis moet afwachten wat Hollandia 2 dinsdagavond tegen Westfriezen doet. Bij winst van de algehele kampioen bij de reserves wordt het doelsaldo erbij gehaald en dat is in het nadeel van de derdeklasser.

SRC hield de nul tegen MOC (1-0), ook met aanvankelijk verdediger Martijn Verhoeven op doel. Wieringermeer ontdeed zich van een aangepast VIOS (7-2), Dirkshorn klopte De Blokkers zaterdag met 5-2 en de vrouwen van Winkel keerden met een 1-3 zege terug van het bezoek aan Always Forward. Nieuwe Niedorp bleef met 4-0 makkelijk overeind bij SRC zaterdag.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.