TVAP klaar voor grote avontuur

Redactie Schagen
Anna Paulowna

De spanning in Anna Paulowna neemt toe. Zaterdagmiddag treedt het eerste tennisteam van TVAP aan in de hoofdklasse van de voorjaarscompetitie.

Een unieke prestatie, nadat de formatie in de afgelopen vier jaar drie keer is gepromoveerd. ,,We zijn er helemaal klaar voor en zien het grote avontuur met vertrouwen tegemoet’’, weet TVAP-captain Marc van der Reijden.

Ten opzichte van vorig jaar is er niet veel veranderd bij TVAP, behalve dat Peter Hendriks de gelederen is komen versterken. ,,De afgelopen seizoenen hebben we telkens met een minimale bezetting gespeeld. Dit was voor ons niet optimaal, omdat je blessures niet of nauwelijks kan opvangen. Door de komst van Hendriks hebben we meer mogelijkheden en bovendien een speler die voor verrassingen kan zorgen’’, aldus Van der Reijden die de ambities van het team niet onder stoelen of banken steekt.

,,Wij gaan met zijn allen vol voor handhaving. Ook al weten we dat het een lastig verhaal wordt. Gezien het feit dat we voor het eerst sinds zes jaar weer eens vier thuiswedstrijden spelen hebben we vertrouwen in een goede afloop.’’ Naast Hendriks en Van der Reijden bestaat het team uit Ruud Baars, Paul Zwaan en Ewoud Bakker.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.