Villeroy & Boch wint

© HSPublicity

Zowel de wastafel O.novo Style als het geluidssysteem +Sound van Villeroy & Boch werden door de internationale jury van de Plus X Awards benoemd tot Best Product 2011. Het is ‘s werelds grootste competitie voor innovatieve producten in technologie, sport en lifestyle.

Beide producten dragen dankzij de onderscheiding vanaf nu het ‘Seal of Approval’, dat wordt toegekend aan producten met minstens één ‘Plus X Factor’. De jury kijkt hiervoor naar technologische, ergonomische, ecologische, kwaliteits- en duurzaamheidskenmerken. De Plus X Awards 2011 worden sinds acht jaar toegekend.

De wastafel O.novo Style kenmerkt zich door het eigentijdse ontwerp, de aantrekkelijke prijs en de decors. De jury roemde het geïntegreerde decor, dat de gebruiker de mogelijkheid biedt te kiezen uit drie varianten: blauw, oranje en violet. Hiermee is de badkamer helemaal naar wens te customizen.

Geluidssysteem +Sound is verborgen achter de More to see-spiegel en biedt perfect geluid in de badkamer. Juist dit geluid werd door de jury bijzonder gewaardeerd, evenals het vakmanschap en de eenvoudige Bluetooth-verbinding. Voor meer informatie kijkt u op www.villeroy-boch.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.