Giro d’Italia start in Denemarken

© HSPublicity

In 2012 start de Giro d’Italia voor het eerst in zijn bestaan in Denemarken. NOVASOL vakantiehuizen speelt daar handig op in met leuke aanbiedingen. Een voordelig familiebezoek aan Legoland behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

De start van de Giro d’Italia vindt plaats in de meivakantie; de ideale periode voor een korte break met het hele gezin. Dé wielerronde van Italië begint 5 mei in het Deense Herning, de geboorteplaats van voormalig tourwinnaar Bjarne Riis. Diverse NOVASOL-huizen bevinden zich vlakbij het parcours, zodat de renners van dichtbij aangemoedigd kunnen worden. De tweede en derde etappe passeren onder meer de bijzondere westkust van Jutland en de Horsens Fjord. Het Deense deel van de wielertour eindigt aan de mooie oostkust.

Bij een groot aantal geselecteerde NOVASOL-huizen kunnen reizigers zelf hun aankomst- en vertrekdagen bepalen, waardoor er geen etappe gemist hoeft te worden. Meer informatie over de NOVASOL huizen in Denemarken en de Giro d’Italia is te vinden op de website www.novasol.nl/giro.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.