Gratis per bus op excursie naar drukkerij

Op naar de Lezersdag van De Gooi- en Eemlander op zondag 13 september in Alkmaar.

Peter Schat
Hilversum

Een bezoek aan de drukkerij in Alkmaar is een van de trekkers van de Lezersdag die deze krant zondag 13 september houdt in Alkmaar. Want daar staan de persen waarvan zes dagen per week De Gooi- en Eemlander rolt. Benevens de zusterkranten Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad en Noordhollands Dagblad.

Lezers van al die kranten zijn van 10 tot 17 uur welkom op het hoofdkantoor van deze krant, dat naast de drukkerij staat. Hier huist onder meer de centrale redactie, die de productie van de binnen- en buitenlandpagina’s verzorgt en die van vele bijlagen en rubriekspagina’s over economie, cultuur, amusement, weer, media en strips.

In het hoofdkantoor zijn de gehele dag presentaties en workshops, culinaire verrassingen van topkoks, optredens van onder anderen Danny de Munk en Malando, kennismakingen met de makers van de krant en met columnisten. Voor de kinderen treedt Circus Sijm op en staat er een springkussen.

Omdat Alkmaar niet naast de deur is en een reis op eigen gelegenheid vanuit het Gooi niet voor iedereen is weggelegd, zet De Gooi- en Eemlander een touringcar in om belangstellenden heen en weer te brengen. De gratis bus vertrekt om 10.00 vanaf de redactie in de Seinstraat te Hilversum en rijdt om 15.00 uur weer terug uit Alkmaar.

Geef u op voor de lezersdag en zo u wilt voor het gratis busvervoer Klik hier om u aan te melden.

www.gooieneemlander.nl/kranttekijk/

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.