Handbalsters van SEW neemt kijkje in Docks Océane stadion

Redacteur West-Friesland
Le Havre

Ter voorbereiding op het Europacupduel met HAC Handball zijn de speelsters van Westfriesland SEW een kijkje gaan nemen in het Docks Océane stadion in Le Havre.

Terwijl de organisatie de drieduizend stoeltjes van het stadion voorziet van een programmaboekje, loopt de selectie wat rond op het veld waarop het vanmiddag in actie zal komen.

Coach Dragan Petrov is zichtbaar aan het genieten van de imposante hal en kan het dan ook niet laten om samen met Lotte Prak een aantal ballen op het lege doel te schieten. Langs de zijlijn maken Anne Faanes, Kaylee Römer en Maaike Sneek ondertussen in alle rust een praatje en laat Anneke Deen zichzelf vanaf de tribune op de foto zetten.

Verwacht wordt dat er vanmiddag zo'n 2500 handballiefhebbers bij de wedstrijd aanwezig zullen zijn. Linda Wals zal wegens haar schouderblessure niet in actie komen. Het meespelen van Anne Faanes is onzeker. De Noorse liep zaterdag een teenblessure op waardoor er vlak voor aanvang van het duel pas besloten wordt of zij mee zal doen.

De wedstrijd HAC Handball-Westfriesland SEW begint om 17 uur.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen