Ondernemers pitchen op Groot Noord-Hollands Idee

Ondernemers pitchen op Groot Noord-Hollands Idee

Redacteur Alkmaar
HOORN

Acht ondernemers presenteren (pitchen) dinsdag 9 april in Hoorn ieder een nieuw concept op het evenement Groot Noord-Hollands Idee. Een jury beoordeelt de presentaties. Het beste plan mag verder worden uitgewerkt.

Het Groot Hollands Idee is gebaseerd op het televisieprogramma Dragon’s Den. Vier personen (de ’Dragons’) geven hun mening. Ook is er een publieksjury van vijftig mensen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor deze jury. Belangstellenden kunnen zich opgeven.

De ’Dragons’ zijn Alexander Ribbink (investeerder bij investeringsfonds Prime Ventures, oud-topman TomTom), Jo Roelof Zeeman (in 1993 oprichter van het beursgenoteerde bedrijf Nieuwe Steen Investments te Hoorn, staat nu aan het hoofd van vastgoedbeleggingsfonds Zeeman Trust), Guus Bosch (directeur ING West-Friesland) en Mike Ackermans (hoofdredacteur van HDC Media, Alkmaar).

Het Groot Noord-Hollands Idee is ook bedoeld om het pitchen te bevorderen, jezelf verkopen. De ondernemer die het beste pitcht, maakt kans op een private investor en een paar maanden gratis kantoorruimte.

Bureau Hoorn Business Events organiseert het Groot Hollands Idee. Het bureau ziet zich als ’platform voor ondernemende mensen’.

Voor opgave publieksjury en meer info zie www.hoornbusinessevents.nl.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.