Grootebroek klaar voor drie dagen kermis

De Woudrukkers

De Woudrukkers© Archieffoto

Paul Gutter
Grootebroek

Jong en oud maken zich in Grootebroek weer op voor drie dagen kermis. Vanaf vrijdag is het evenemententerrein aan de Raadhuislaan voor de derde keer het epicentrum van de feestvreugde.

Op het kermisprogramma staat een mix van artiesten en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Vrijdag treden onder meer DJ Jesper, rock-'n-lollband De Woudrukkers en Stef Ekkel op. Voor zaterdag zijn Doubsession, Revive en Alice Springs geboekt en op zondag is het podium voor DJ Dolphin.

Op de zaterdag verzorgt JC Inventas iets nieuws: een escaperoom geheel in het thema van de kermis voor jongeren van 12 tot 20 jaar. Inschrijven kan ter plekke, kosten 1 euro p.p. en maximaal 5 personen per team.

Voor de jeugd zijn er verder natuurlijk ook de kermisattracties. Daarbij zijn de botsauto’s - de afgelopen twee jaar node gemist in Grootebroek - terug van weggeweest.

De zondag wordt traditioneel ingeruimd voor het kermisvolleybal, waarvoor teams zich nog altijd kunnen opgeven. Voetballiefhebbers hebben geen excuus om thuis te blijven, want het kermiscomité zendt de topper PSV-Ajax live uit in de tent.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen