Genomineerd, Meest Markante Horeca-ondernemer

Genomineerd, Meest Markante Horeca-ondernemer
Paul Riteco.
© Archieffoto Ronald Massaut
Zaandijk

Twee Zaankanters zijn genomineerd voor de titel ’Meest Markante Horeca-ondernemer’ van Noord-Holland. Bekendste Zaanse kandidaat is Zaandijker Paul Riteco. Voor velen onbekend is Mike Bosman uit Assendelft.

Koninklijke Horeca Nederland kiest elke twee jaar de Meest Markante Horeca-ondernemer via veertien regionale verkiezingen. Maandag 24 september wordt de Noord-Hollandse winnaar bekend gemaakt. Voor deze Noord-Hollandse verkiezing worden aan Riteco restaurant Lab 44 op het Hembrugterrein in Zaandam en Hoop doet Eten (proeflokaal van brouwerij Hoop in Zaandijk; ook van Riteco) gekoppeld. Riteco is ook al jaren mede-eigenaar van brouwerij Hope in Edinburgh in Schotland, restaurant Hoop op d’Swarte Walvis op de Zaanse Schans en van recentere datum van restaurant De Smuiger in Zaandijk.

Mike Bosman heeft twintig jaar ervaring in managementfuncties in horeca, hotel en hospitallity. Hij werkte de laatste jaren bij onder meer Golfhotel Waterland in Purmerend, vakantiepark De Eemhof en is nu manager van hotel Blooming in Bergen.

Meer nieuws uit Zaanstreek

Lees hier de digitale editieVolg ons