Back to Business onder de Enkhuizer Drommedaris

Enkhuizen

’Enkhuizen Onderneemt’ is de nieuwe naam van de West-Friese Bedrijvengroep, afdeling Enkhuizen. En die vindt het hoog tijd voor een West-Fries Ondernemers onderonsje.

’Back to Business’ heet het netwerkevenement dat de jonge Enkhuizer ondernemersgroep vrijdagmiddag 14 september organiseert op het Landje van Top, onder de rook van de Drommedaris. Van 17 tot 21 uur kunnen alle West-Friese ondernemers, die zich daartoe geroepen voelen, met elkaar van gedachten wisselen, maar elkaar wellicht ook inspireren.

Dat is tenminste waar bestuurslid Maaike Brilman op hoopt. ,,Wij willen als Enkhuizen met West-Friese ondernemers in gesprek, elkaar leren kennen, contacten leggen en zo leuke, ondernemende ideeën opdoen. Je hebt elkaar in West-Friesland toch nodig. Wellicht leidt het tot samenwerking. Als je met elkaar in contact kunt komen, denk je eerder aan elkaar als je iets nodig hebt. Ik denk dat het ook goed is voor Enkhuizen om mensen in onze stad uit te nodigen, zodat ze Enkhuizen leren kennen.’’

Het is de eerste actie van het bestuur onder de nieuwe naam. ,,We willen meer dan voorheen naar buiten toe laten zien wat er in Enkhuizen te koop is. We waren tot nu toe als organisatie redelijk intern gericht, maar nu alles goed op de rit staat kunnen we ons vaker laten zien.’’

Dat gebeurt op het Landje van Top, of bij slecht weer in de Drom, onder het genot van streekproducten, die onder de 3,5 meter hoge en acht meter lange ’Westfriese Tafel’ worden bereid door sterrenkok Onno Kokmeijer.

Meer nieuws uit West-Friesland

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editieVolg ons