Hein Bemelmans nieuwe voorzitter Seed Valley

Hein Bemelmans nieuwe voorzitter Seed Valley
Enkhuizen

Hein Bemelmans, directeur Marketing en Sales bij Enza Zaden, gaat de komende jaren Seed Valley verder opstuwen in de vaart der volkeren.

Bemelmans volgt JanWillem Breukink op als voorzitter van het inmiddels tien jaar bestaande platform in de zaadsector in deze regio.

Bemelmans is opgegroeid in de tuinbouw en heeft er zijn carrière opgebouwd. Sinds 2006 is hij actief in de zaadindustrie. Na een eerdere deelname in het bestuur van Seed Valley maakt hij dit jaar zijn comeback als voorzitter.

Bemelmans heeft er zin in. ,,In tien jaar heb ik Seed Valley zien ontwikkelen van een initiatief naar een sterke merknaam voor een succesvolle sector in Noord-Holland. Het levert een belangrijke bijdrage aan de aantrekkingskracht die wij als werkgevers hebben op studenten en toekomstige werknemers. Dat is goed voor de toekomst van de bedrijven en ook voor de toekomst van deze regio.”

Breukink draagt zijn bestuurstaken over tijdens het tienjarig jubileum van Seed Valley. Hij was sinds 2014 voorzitter van Seed Valley en zette zich in voor het versterken van het imago van deze bedrijfstak.

Meer nieuws uit West-Friesland

Lees hier de digitale editieVolg ons