Opfriscursus verkeersregels voor vijftigplussers Beverwijk/Heemskerk

1/2
IJmond

Speciaal voor ervaren verkeersdeelnemers van vijftig jaar en ouder organiseert Veilig Verkeer Nederland afdeling Beverwijk/Heemskerk onder leiding van een adviseur verkeersonderwijs een opfriscursus verkeersregels.

De cursus is bedoeld voor inwoners van Beverwijk, Heemskerk of Wijk aan Zee die graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels.

De afgelopen vijftien jaar is veertig procent van de verkeersregels aangepast. Het is voor iedere verkeersdeelnemer daarom belangrijk om de veranderingen bij te houden.

Tijdens de bijeenkomst wordt uitleg gegeven over nieuwe verkeersborden, snelheden, rotondes, belijning, voorrangsregels en meer. Het maakt voor de cursus niet uit of u autorijdt, fietst of in een scootmobiel aan het verkeer deelneemt.

De opfriscursus wordt gehouden op woensdag 24 oktober in de raadszaal van het gemeentehuis van Beverwijk aan het Stationsplein 48 en duurt van 9 tot 12 uur. De bijeenkomst heeft een informatief karakter en er is geen examen aan verbonden. Deelname is gratis. Er kunnen maximaal vijftig deelnemers worden geplaatst.

Aanmelden kan vóór 10 oktober via www.vvn-afd-beverwijk-heemskerk.nl. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en voor aanvang van de cursusdag een uitnodiging.

Weten of de cursus wat voor u is? Doe de test op www.vvn.nl/opfriscursus

Meer nieuws uit Kennemerland

Lees hier de digitale editieVolg ons