In West-Friesland zondag 25 mensen positief getest op corona, geen doden

Michiel Snik
Hoorn

Het aantal coronabesmettingen in West-Friesland is zondag met 25 toegenomen, zaterdag werden 27 West-Friezen positief getest.

In heel Noord-Holland Noord werden zondag 86 mensen positief getest waarvan de meeste in Alkmaar: 18. Zaterdag werden in dit deel van de provincie overigens nog 105 mensen positief getest, ook toen waren de meeste besmettingen in Alkmaar.

In Hoorn kwamen er zondag 13 besmettingen bij, een dag eerder waren het er nog 9. Ook Koggenland zag het aantal positieve testen licht stijgen naar 4, zaterdag was er slecht één inwoner positief. Medemblik bleef op 5 staan, hetzelfde als een dag eerder, net als Opmeer dat op beide dagen dit weekend 2 positieve testen had. Stede Broec heeft slechts één inwoner die nu positief test, zaterdag waren het er nog 4. Drechterland en Enkhuizen hadden geen nieuwe besmettingen volgens het RIVM. Zaterdag waren in de Haringstad nog 4 mensen positief en in Drechterland 2.

Er is in Noord-Holland Noord, voor zover bekend bij het RIVM, niemand zondag overleden aan corona. Zaterdag overleed een inwoner van Alkmaar

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen