Vier auto’s uitgebrand op verschillende locaties in Julianadorp, grote zoektocht naar mogelijke brandstichters

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

© GLOCALmedia

1 / 8
Internetredactie
JULIANADORP

Vier auto’s zijn in de nacht van donderdag op vrijdag uitgebrand in Julianadorp. De voertuigen stonden op verschillende locaties in de buurt van elkaar en zijn in korte tijd achter elkaar in brand gevlogen. De politie vermoedt brandstichting.

Bij de meldkamer kwamen rond 2.45 uur in een tijdbestek van vijf minuten vier meldingen van een autobrand binnen. Aan de Kruiswin heeft een geparkeerde auto vlam gevat. Daarbij zijn twee naastgelegen auto’s ook beschadigd geraakt.

Een andere auto is in dezelfde straat uitgebrand. Daarbij heeft de garage ook vlam gevat. Tenslotte waren er autobranden op de Wierbalg en Boterzwin. Alle auto’s zijn flink beschadigd geraakt, ondanks inzet van de brandweer.

(Tekst gaat door onder foto)

© GLOCALmedia

De politie en Koninklijke Marechaussee waren groots uitgerukt om te zoeken naar de eventuele brandstichters. Er is uiteindelijk niemand gevonden. De politie van Den Helder vraagt op Facebook naar getuigen die weten wie de daders zouden kunnen zijn.

De forensische recherche doet ’s ochtends onderzoek aan de Boterzwin

De forensische recherche doet ’s ochtends onderzoek aan de Boterzwin© GLOCALmedia

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.