Schager ondernemers laten duizenden stickers drukken om Peter R. de Vries’ doneeractie voor Tanja Groen kracht bij te zetten

Ondernemers bij elkaar voor de bijeenkomst van Peter R. de Vries.

Ondernemers bij elkaar voor de bijeenkomst van Peter R. de Vries.© Foto Nick Maarsen

Cas Broxterman
Schagen

Als alles meezit hebben alle ondernemers in Schagen en omstreken straks een sticker op hun ruit: eentje waarmee ze geld ophalen voor stichting De Gouden Tip.

De ondernemers en beleidsmakers die maandag aanwezig waren bij een bijeenkomst van Peter R. de Vries in Pand Raak beginnen een stickeractie. Hierop staat een oproep tot donatie en een qr-code. Daarmee kan je met een druk op de knop via je telefoon geld overmaken.

De groep heeft zich verenigd in Schagen Collectief en wil vaker inzamelacties gaan houden.

Stichting De Gouden Tip haalt geld op in de hoop de vermissing van de Schagense Tanja Groen op te lossen. De stichting wil een miljoen euro ophalen.

Nu De Vries is neergeschoten, voelen de ondernemers en beleidsmakers zich geroepen om snel in actie te komen. Schagen Collectief roept ook ondernemers uit andere regio’s op om aan de stickeractie mee te doen. Zij kunnen via hetschagencollectief@gmail.com contact opnemen.

Lees ook: Verdachten neerschieten Peter R. de Vries blijven in de cel

En ook: Peter R. de Vries krijgt bijval van Schager ondernemers. ’Nu hij zelf niet kan roepen, moeten wij het voor hem doen’

Wethouder Beemsterboer (midden) spreekt met de ondernemers.

Wethouder Beemsterboer (midden) spreekt met de ondernemers.© Foto Nick Maarsen

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.