Premium

Extra huurwoningen, nieuwe bouwkavels en appartementenbouw in buurthuis: Woningstichting heeft volop plannen in Den Helder

Woningstichting wil appartementen realiseren in buurthuis De Beuk aan de Herzogstraat. De gebruikers verhuizen naar het voormalige schoolgebouw aan de Wilhelminastraat waar ook een aantal huurwoningen in komen.
© foto George Stoekenbroek
Den Helder

Appartementen in buurthuis de Beuk, twee woningen en kantoorruimte in het voormalige pand van de Helderse Courant aan de Prins Hendriklaan, 24 sociale huurwoningen aan de IJsselmeerstraat en twaalf huurwoningen en vier koopwoningen aan de Vechtstraat.

Zomaar een greep uit de woningbouwplannen die Woningstichting Den Helder en Helder Vastgoed de komende tijd willen uitvoeren. In buurthuis De Beuk aan de Herzogstraat wil Woningstichting vooralsnog zeven huurwoningen realiseren. De gebruikers van het buurthuis verhuizen naar het leegstaande schoolgebouw aan de Wilhelminastraat dat lange tijd in gebruik was bij de Stichting Kinderopvang. Hierin komen ook nog eens drie huurwoningen.

Meer nieuws uit Noordkop

Meest gelezen