Premium

Zijn speelminuten waren dit seizoen niet op één, maar wel op zes handen te tellen. Toch voelen de prijzen van Lycurgus voor volleyballer Jesper van Muijden ook als zijn prijzen

Teleurstelling bij Jesper van Muijden (vooraan links) en zijn ploeggenoten Geoffrey van Gent (midden) en Erik van der Schaaf (rechts) na de laatste finalewedstrijd tegen Dynamo. Deze ebte al snel weg bij Lycurgus.
© Foto Orange Pictures
Groningen

In zijn eerste jaar bij Lycurgus wilde volleyballer Jesper van Muijden prijzen winnen. Dat is de Enkhuizer gelukt. Met Lycurgus won hij de Supercup én de beker, maar de hoofdprijs ging aan zijn neus voorbij.

Lycurgus kende een uitstekende start van de finale om de landstitel door in Apeldoorn de eerste van maximaal drie duels te winnen van Dynamo. Toch stonden de volleyballers uit Groningen afgelopen weekend met lege handen na de tweede nederlaag op rij. Van verslagenheid is bij Jesper van Muijden een paar dagen later geen sprake. ,,Die laatste twee wedstrijden was Dynamo gewoon net iets te sterk’’, klinkt het uit de mond van de middenman uit Enkhuizen.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Meest gelezen