Premium

Ziekenboeg bij basketbalsters Lions raakt kort voor begin play-offs nog voller, maar coach Marlous Nieuwveen blijft positief: ’Wij kunnen van alle ploegen winnen’

Indy Le Belle was zaterdagavond één van de speelsters die de kans kreeg om zich te laten zien.
© Erik Rietman
Landsmeer

Landslake Lions had in het laatste duel van het reguliere seizoen geen kind aan de nummer laatst Martini Sparks. De ploeg zag wél Charlotte van Kleef uitvallen.

Dit kon Lions er nou nét niet bij hebben nu het er in de komende week pas écht om gaat. De toch al gevulde ziekenboeg, waar Kim Hartman en Benthe Versteeg dit seizoen niet meer uit zullen komen, kreeg er zaterdag nog een patiënt bij in de naam van Charlotte van Kleef. Ze ging weliswaar ’slechts’ door haar enkel, maar het is ondanks die lichte blessure wel duidelijk dat ze het eerste play-offduel (komende dinsdag) moet missen. Mogelijk is ze er bij het tweede duel, twee dagen later, ook niet bij. Het is opnieuw een flinke streep door de rekening voor coach Marlous Nieuwveen, die ook al voorzichtig moet zijn met de van een blessure teruggekeerden José Verhulsdonck en Epiphany Etienne en een met klachten kampende Nadine Boesaart.

Meer nieuws uit Sport Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen