Woning aan Compagnieweg in Hilversum volledig uitgebrand, politie en brandweer onderzoeken de oorzaak

© Mizzle Media
© Mizzle Media
© Mizzle Media
© Mizzle Media
© Mizzle Media
© Thijs Kieft
© Thijs Kieft
1/7
Hilversum

Een woning aan de Compagnieweg in Hilversum is vrijdagochtend volledig uitgebrand. Een persoon is aangehouden.

De brand ontstond rond kwart over acht ’s ochtend in een woning op de eerste verdieping. Omdat de brandweer te horen kreeg dat de bewoner nog in het appartement aanwezig was, werd meteen groot opgeschaald. Toen de brandweerlieden echter bij de woning arriveerden, was de bewoner zelf al naar buiten gekomen. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

(Tekst gaat door onder de foto)

© Mizzle Media

De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de vlammen oversloegen op een woning op de tweede verdieping van het pand. Wel liep deze woning brandschade op. Het appartement op de begane grond liep waterschade op. De woning waar de brand ontstond is echter volledig uitgebrand.

Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, wordt nog door politie en brandweer onderzocht. Een woordvoerder van de brandweer kon daar vrijdagmiddag nog niets over zeggen. Ook kan de politie nog niet aangeven wat de reden van de aanhouding is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen