Premium

Nieuwe Etos in Tuitjenhorn wordt versterkt met Primera. Trouwens: Albert Heijn op plek van aangrenzende Deen-supermarkt was ook voor AH-familie Van Duin een totale verrassing. ’En nee, wij zijn daar helaas niet voor gevraagd’

Zo komt de nieuwe winkel van Etos en Primera er aan de Dorpsstraat in Tuitjenhorn uit te zien. Bedoeling is dat de winkel vlak voor de zomer open gaat, in de week van 21 juni.
© Illustratie Paul Breddels Architecten
Tuitjenhorn

De nieuwe Etos-vestiging tegenover de kerk aan de Dorpsstraat in Tuitjenhorn zal vlak voor de zomervakantie open kunnen. Bovendien krijgt deze een grote afdeling van Primera onder hetzelfde dak. Onderneemster Yvonne van Duin, die ook de exploitant is van het complex met Albert Heijn, Gall & Gall en Etos in Warmenhuizen, zet de zaak in Tuitjenhorn op samen met haar zoon Luke Beemsterboer (23).

De Primera-formule wordt dus aan de nieuwe Etos in Tuitjenhorn toegevoegd: een servicegerichte afdeling voorzien van een breed assortiment met cadeauartikelen, tabak, tijdschriften, een boeken-toptien, en een postagentschap met opname- en stortingsautomaat van Geldmaat. Verder krijgt de winkel ook een stomerijservice en een hoek waar straks pasfoto’s voor rijbewijzen en paspoorten kunnen worden gemaakt.

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen