Snackbar De Goorn na korte tijd alweer open. Uitbaters uit Amsterdam wisten niet eens waar De Goorn lag

Nina Kraak met haar partner Rachid (links) en twee medewerkers in hun Zneckbar in De Goorn.
© Foto Marcel Rob
De Goorn

Na precies twee maanden gesloten te zijn geweest heeft de snackbar in De Goorn de deuren weer geopend.

Nina Kraak en haar partner Rachid Amanne (beiden 34) zijn de nieuwe uitbaters van de eetgelegenheid aan de dorpsstraat. De vorig naam, snackbar Daisy, heeft de wisseling van de wacht niet overleefd. Voortaan heet de zaak Zneckbar.

De vorige eigenares, Marion Dekkers, stopte eind vorig jaar om gezondheidsredenen na ruim 23 jaar. In het pand was ook de kapsalon gevestigd van haar dochter. Daarnaast bestaat het uit een bovenwoning.

Zeeburg

De nieuwe eigenaren hoefden niet lang te speuren naar een opvolger van Marion Dekkers. Nina en Rachid runnen sinds 2017 al een snackbar onder dezelfde naam op Zeeburg in Amsterdam. „Ze wisten niet eens waar De Goorn lag”, zegt Nina’s vader Marcel Kraak lachend.

De nieuwe zaak wordt gerund door zijn dochter. In Amsterdam is een bedrijfsleider verantwoordelijk. Rachid heeft een eigen schildersbedrijf en zal af en toe bijspringen in de snackbars.

Verbouwing

De eetzaak in De Goorn is binnen volledig verbouwd. „Een frisse uitstraling met grijs steigerhout waarin groen overheerst”, weet Marcel.

Naast het gebruikelijke assortiment aan snacks kan de klant terecht voor Turkse dönner en pizza’s. Zneckbar serveert ook menu’s. Via Thuisbezorgd.nl kan vanaf vandaag ook besteld worden. Vanwege corona kunnen snacks in Zneckbar tijdelijk uitsluitend worden afgehaald.

De snackbar is iedere dag geopend van twaalf uur tot half tien. In het voorjaar wordt het terras geopend.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen