Scooterrijder bewusteloos na botsing met betonblok in Hilversum. ’Hij reed op een boa in’, meldt een omstander

Nieuwsgierige omstanders nemen poolshoogte.
© Caspar Huurdeman
© Caspar Huurdeman
1/2
Hilversum

Een mannelijke scooterrijder is bij een botsing met een betonblok bewusteloos en gewond geraakt in het centrum van Hilversum. Voor het slachtoffer werd een traumahelikopter opgeroepen.

De exacte toedracht van het ongeluk is niet duidelijk, maar omstanders ter plaatse melden dat de scooterrijder rond 16.40 uur op de Groest ter hoogte van de Spuisteeg een stopteken kreeg van een boa. Daarna zou het mis zijn gegaan. Naar verluidt reed de jongeman in op de fiets van de boa. Het is onbekend of dat een bewuste actie was. De handhaver raakte bij het incident niet gewond.

Vervolgens klapte de scooterrijder op een betonblok (dat daardoor ongeveer een meter doorschoof) en raakte hij bewusteloos. Naast meerdere ambulances werd eveneens een traumahelikopter opgeroepen. Die laatstgenoemde bleek echter niet nodig te zijn, want de jongeman kwam minuten later weer bij bewustzijn. Hij is met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis.

Zowel de fiets als de scooter is zwaar beschadigd geraakt.

De betonblok waar de scooterrijder mee in botsing kwam.
© Caspar Huurdeman

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen