Den Burg behoort tot de meest gastvrije plaatsen in Nederland, wijst onderzoek van Booking.com uit. Alleen Middelburg en Harlingen doen het beter

Martijn Eelman (midden) heeft met Nieuw Leven Texel de best beoordeelde accomodatie in Den Burg volgens Booking.com.

Martijn Eelman (midden) heeft met Nieuw Leven Texel de best beoordeelde accomodatie in Den Burg volgens Booking.com.© Archieffoto Evalien Weterings

Cas Broxterman
Den Burg

Den Burg behoort tot de drie meest gastvrije plaatsen in Nederland, tenminste, als het ligt aan de mensen die hun vakantie via Booking.com regelden. De boekingssite raadt een verblijf op Texel in 2021 ten zeerste aan, geholpen door de goede beoordelingen van haar klanten.

Volgens Booking.com staat Harlingen boven aan de lijst als plek met de best beoordeelde accommodaties. Dan komt Middelburg, daarna Den Burg. Delft, Noordwijk aan Zee, Maastricht, Zandvoort, Valkenburg, Nijmegen en Leeuwarden maken de top tien compleet.

De Nederlander ging in 2020 massaal op vakantie in eigen land. Bijna een derde, 32 procent om precies te zijn, maakte een trip langs meerdere steden. Een even groot percentage van de Nederlanders reisde in 2020 meer in eigen land dan in 2019.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.