Alzheimer Café Hoorn en KNNV Hoorn/West-Friesland gaan digitaal

De roodborst.
Hoorn

Zowel Alzheimer Café Hoorn, als de KNNV Hoorn/West-Friesland komen woensdag digitaal bijeen. De KNNV geeft een minicursus over tuinvogels, het Alzheimercafé bespreekt dementie.

Alzheimer Café

Bezoekers van Alzheimer Café Hoorn komen woensdag van 19.30 tot 21 uur digitaal bijeen. Het thema is: ik heb een niet-pluisgevoel; wat gebeurt er met mij? Aan bod komen herkenning van dementie, hoe de diagnose wordt gesteld en welke verschillende vormen van dementie er zijn. Als deskundige is Sian Lien Oh, specialist ouderengeneeskunde en werkzaam bij Geriant, uitgenodigd.

Van de bijeenkomst wordt een videoregistratie gemaakt die te zien zal zijn via www.bit.ly/3nPYYFM. Neem voor meer informatie contact op met Ellen Bos-Ruijer via e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl of 0229-741741.

Tuinvogels

In het weekeinde van 29-31 januari is de Nationale Tuinvogeltelling. Om de vogelstand bij te houden, wordt iedereen gevraagd te kijken welke vogelsoorten in de tuin opduiken en met hoeveel exemplaren.

Een goede voorbereiding op de telling is de minicursus tuinvogelherkenning die de KNNV-afdeling Hoorn/West-Friesland woensdag van 19.30-21.30 uur geeft via Zoom.

Meer informatie en de link zijn op te vragen bij Jan-Pieter de Krijger via n.h.secretaris@hoorn.knnv.nl.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen