Twee mannen aangehouden op verdenking van heling van personenauto’s in Zaandam

ZAANDAM

De politie heeft woensdagmiddag twee mannen van respectievelijk 26 en 37 jaar oud, beide afkomstig uit Polen, aangehouden op de H.G. Scholtenstraat in Zaandam op verdenking van heling van twee personenauto’s.

Rond de klok van vier uur ’s middags kwam de politie af op een melding dat twee mannen een auto aan het inladen waren in een vrachtwagen met Poolse kentekenplaten. In de vrachtwagen en in een bijbehorende aanhangwagen troffen de politieagenten twee personenauto’s. Bij nadere controle bleek dat de auto’s zeer waarschijnlijk afkomstig zijn van diefstal, zo schrijft de politie.

Het tweetal verklaarde tegenover de agenten dat zij werkzaam zijn voor een transportbedrijf en niks af te weten van de auto’s. Het duo is door de agenten aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. De twee auto’s zijn allebei door de politie in beslag genomen.

De politie onderzoekt momenteel de afkomst van de twee auto’s en de betrokkenheid van het tweetal verdachten bij de heling of diefstal van de voertuigen.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen