Gemeente Opmeer praat online met inwoners over toekomstig gasloos wonen

Opmeer

De gemeente Opmeer wil donderdag 28 januari via een onlinebijeenkomst inwoners polsen over hun ideeën over gasloos wonen.

De gemeente onderzoekt momenteel wat er voor die warmtetransitie nodig is, welke alternatieven er zijn voor aardgas en in welke volgorde wijken en buurten in Opmeer van het aardgas af zouden kunnen gaan.

Antwoorden op onder meer vragen als ’Hoe zorgen we ervoor dat uw woning in de toekomst verwarmd wordt? Welke alternatieven zijn er voor de woningen in de gemeente Opmeer en in welke stappen gaat dit gebeuren? En wat betekent dit voor de inwoners?’, neemt de gemeente op in een nieuw op te stellen toekomstvisie. Deze zogenoemde ’Transitievisie Warmte’ wordt later vastgesteld door de gemeenteraad.

Tijdens de onlinebijeenkomst vertelt de gemeente Opmeer meer over de wamtetransitie. Inwoners kunnen hun mening geven en meedenken. De bijeenkomst duurt van half acht tot negen uur ’s avonds en geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mailadres: servicecentrum@opmeer.nl. Deelnemers ontvangen vervolgens een e-mail met inloggegevens voor de bijeenkomst.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen