Eetcafé De Tamme Boer in Krommenie te koop, ondernemers Niels en Susan uit Warder slaan nieuwe richting in

De Tamme Boer in Krommenie is te koop, maar blijft nog gewoon open.
© Foto Mediahuis
Krommenie/Warder

Eetcafé De Tamme Boer in Krommenie staat te koop. Volgens Alberssales Horecamakelaars is de reden een ‘carrière move’ van de huidige ondernemers Niels Knijn en Susan Jonker uit Warder.

Niels (35) en Susan (27) namen het bedrijf aan Vlietsend 7-9 in januari 2017 officieel over. Voorafgaand hieraan zamelden ze via Collincrowdfund.nl succesvol geld in van investeerders om de laatste financië le hobbel te kunnen nemen. Beiden hadden al een horeca-achtergrond, onderneemster Susan rondde tevens een studie als doktersassistente af. Om louter persoonlijke ambities willen Niels Knijn en Susan Jonker nu een andere richting inslaan. ,,Ze hebben er de leeftijd voor, nu kunnen ze het nog doen”, zegt makelaar Ronald Albers. Op verzoek van zijn cliënten kan de makelaar nog niet zeggen welke persoonlijke plannen ze gaan ontwikkelen.

Zolang er geen koper gevonden is, blijven Niels en Susan gewoon doorgaan met de horecagelegenheid. ,,Even enthousiast en met dezelfde kwaliteit die de gasten gewend zijn ”, aldus Albers, die desgevraagd meldt dat de verkoop niets met de coronamalaise te maken heeft. ,,Het is nog steeds een goedlopend en superdraaiend bedrijf.” De Tamme Boer is in coronatijd van donderdag tot en met zondag open voor afhaalmaaltijden.

Exterieur De Tamme Boer
© Foto Mediahuis

Het eetcafé kon voor de corona-uitbraak circa zeventig gasten bedienen en ruim vijftig op het buitenterras. Overname van goodwill en inventaris bedraagt 169.000 euro, de huur van het pand is 2.550 euro per maand (exclusief btw, plus garage-box/magazijn). Meer informatie staat op de site van Alberssales.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen