Telstar verliest in Doetinchem van De Graafschap met 2-0

Doetinchem

Telstar heeft vrijdagavond in Doetinchem geen indruk weten te maken tegen De Graafschap. In een vlakke wedstrijd ging het met 2-0 onderuit.

Ondanks dat Telstar in de eerste helft de meeste en grootste kansen had, ging het rusten met een 2-0 achterstand. De Graafschap toonde zich effectief. In de vijftiende minuut strafte het via Joey Konings slordigheid van Telstar op het middenveld af. In de veertigste minuut scoorde oud-Telstar-speler Ralf Seuntjens van net buiten de zestien. Telstar was via Rashaan Fernandes het dichtstbij een doelpunt geweest. Hij had de bal na een ingooi van Ilias Bronkhorst voor het intikken, maar schoot hoog over. Ook Gyliano van Velzen en Daniel Adshead waren met schoten dreigend.

In een weinig verheffende tweede helft kon Telstar niet imponeren of kansen creëren. De Graafschap zette niet echt aan en leek de voorsprong te koesteren. Wel kwam de ploeg van oud-Telstar-trainer Mike Snoei nog tot enkele kansen via Ralf Seuntjes en invaller Camiel Neghli.

De Graafschap - Telstar 2-0

15. Konings 1-0, 40. Seuntjens 2-0

De Graafschap De Boer Lelieveld, Van Heertum, Van de Pavert, Van Huizen, Tutuarima; Lieftink, Dekker, Verbeek (83. Neghli); Seuntjens, Konings (80. Opoku)

Telstar Schendelaar; Fernandes (79, Taha), Bronkhorst, Cagro, El Yaakoubi, Liesdek; Najah (79. Berenstein), Adshead (79. Dijkstra), Van Velzen (70. Van Velzen); Soto (90. Vlijter), Plet

Meer nieuws uit Sport Haarlem

Meest gelezen