FC Medemblik ook volgend seizoen onder leiding van trainer Stephan Kaaij

FC Medemblik staat ook volgend seizoen onder leiding van Stephan Kaaij.
© Archieffoto Jaap van der Pijll
Medemblik

De samenwerking tussen FC Medemblik en Stephan Kaaij krijgt ook volgend seizoen een vervolg. De derdeklasser en de hoofdtrainer zijn een verlenging van het contact overeengekomen van een seizoen.

Kaaij is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Medemblik. In zijn eerste jaar bij de club promoveerde hij met zijn ploeg van de vierde naar de derde klasse. Toen er vanwege het coronavirus een streep door het seizoen ging, stond FC Medemblik ruim bovenaan de ranglijst. De KNVB bepaalde later dat de club alsnog de stap omhoog zou maken.

In de derde klasse speelde FC Medemblik pas drie duels toen corona opnieuw een spelbreker bleek. De ploeg van Kaaij won één wedstrijd en verloor twee keer. ,,We zijn heel tevreden over de samenwerking en stappen die we met elkaar gemaakt hebben’’, zegt Richard Vijn namens de club. Ook de verbintenissen met Gerald Oosterwolde (tweede elftal) en Jaap Jan Posma (dames) werden verlengd.

Nieuw bij de club is Nina George. Zij gaat komend seizoen bij FC Medemblik aan de slag als hoofd jeugdopleidingen. Hiervoor volgt zij momenteel een opleiding bij de KNVB. Tevens is George bondscoach van de nationale dames zaalvoetbalploeg.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Meest gelezen