Premium

Picnic van start in het Gooi; Duizenden huishoudens op de wachtlijst; Gordon mag boodschappen van online supermarkt als een van de eersten uitproberen

Wethouder Alexander Luijten (rechts) en mede-oprichter Frederik Nieuwenhuys openen de Picnichub in het voormalige Hocraspand.
© Foto Studio Kastermans/Danielle van Coevorden
Bussum

Om de start in het Gooi wat luister bij te zetten, krijgt BN-er Gordon bij zijn woning in Blaricum deze week een eerste krat vol boodschappen geleverd van online supermarkt Picnic. Woensdagmiddag rond drie uur reden de eerste wagentjes echter al door de regio, een uur na de officiële opening van de distributiehub op het Hocrasterrein in Bussum.

Picnic begint met de bezorging op een paar duizend adressen, maar de belangstelling is al veel groter. Volgens medeoprichter Frederik Nieuwenhuys hebben inmiddels zeker 20.000 huishoudens uit Hilversum, Bussum, Naarden, Huizen en de BEL-gemeenten zich bij de pas vijf jaar bestaande grootgrutter aangemeld. Het merendeel moet dus nog even geduld hebben. De online supermarkt zegt uiteindelijk 100.000 huishoudens van boodschappen te kunnen voorzien.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen