Telstar wint eenvoudig van FC Dordrecht dankzij twee treffers van Glynor Plet: 2-0

Velsen-Zuid

Telstar heeft donderdagavond een eenvoudige overwinning geboekt op hekkensluiter FC Dordrecht: 2-0.

In een zeer matige eerste helft waarin Telstar beter was dan FC Dordrecht, was er slechts een keer sprake van een kans. Dat was toen Bronkhorst vlak voor de rust een bal voorgaf op Shayne Pattynama. De aanvallende back kopte goed in, maar oud-Telstar-doelman Anthony Swolfs redde attent.

In de tweede helft was het spel van Telstar overtuigender dan in het eerste bedrijf. Redouan el Yaakoubi schoot in de 59e minuut van afstand op doel. Doelman Swolfs redde slechts half waarna Glynor Plet eenvoudig af kon maken. Twee minuten later maakte de veteraan zijn tweede goal van de avond.

Telstar bleef de bovenliggende partij, maar liet het na om de score verder uit te bouwen. Telstar was te slordig in de laatste fases van aanvallen.

Telstar Schendelaar; Bronkhorst (69. Liesdek), Benamar, Korpershoek, El Yaakoubi, Adsheead (79. Fernandes), Najah, Van Doorm; Plet, Soto (79.Van Velzen)

FC Dordrecht Swolfs; Polley, Muringen, Sürmeli (74. Schalekamp), Bliek, Vliet; Schuurman, Vermeulen, Jansen (85. Parkes); Dos Santos (85. Musaba), Valpoort (68. Vicario)

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen