41-jarige man uit Laren overleden door koolmonoxidevergiftiging

© Foto’s Caspar Huurdeman
1/2
Laren

Een 41-jarige man uit Laren is maandagavond om het leven gekomen door koolmonoxidevergiftiging, dat meldt de politie dinsdagochtend. Het incident gebeurde in een kapperszaak aan de Naarderstraat in Laren.

De brandweer van Laren meldt dat het om de eigenaar van de kapperszaak gaat. De man overleed in het ziekenhuis.

Nadat de brandweer het pand had veiliggesteld, heeft de recherche van de politie urenlang onderzoek gedaan. Dit wordt gedaan om er zeker van te zijn dat het gaat om een noodlottig ongeval, aldus de politie.

De te hoge concentratie koolmonoxide werd ontdekt door ambulancepersoneel. Zij waren opgeroepen om het onwel geworden slachtoffer te behandelen.

In de woningen boven de kapperszaak werden ook hoge concentraties koolmonoxide gemeten. Deze woningen zijn ontruimd. Een van de bewoners moest vanwege het inademen van veel koolmonoxide naar het ziekenhuis.

Bij de voordeur van de kapperszaak, die sinds begin september open was, zijn bloemen gelegd.

Lees ook: Leeg doosje paracetamol en kaarsje getuigen van het drama in een Larense barbiershop. Koolmonoxide maakt een bruut einde aan de vluchtelingendroom van Moshin (41)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen