Hoorne Vastgoed, een van de grootste huizenbouwers in Haarlem, krijgt een nieuwe directeur

Hoorne Vastgoed ontwikkelde onder andere 146 eensgezinswoningen op de voormalige remise van Connexxion aan de Leidsevaart.
© Foto Hoorne Vastgoed
Haarlem

Hoorne Vastgoed, een van de grootste vastgoedontwikkelaars in Haarlem, krijgt per 1 januari 2021 een nieuwe directeur. Dit laat het bedrijf weten. De 63-jarige Jan Heeremans wordt opgevolgd door de 39-jarige Paul van der Eng.

Jan Heeremans is sinds twaalf jaar directeur bij Hoorne Vastgoed en zal op 31 december zijn laatste werkdag hebben. Hij heeft besloten dat dit het moment is om zijn directeursstokje over te dragen omdat Hoorne Vastgoed hard groeit en dus steeds meer projecten krijgt, die tevens van een groeiende omvang en complexiteit zijn.

Oude bekende

Heeremans’ opvolger Paul van der Eng werkt op dit moment bij een ander vastgoedbedrijf, Green Real Estate, maar werkte van 2010 tot 2016 ook al bij Hoorne Vastgoed. Heeremans: „Hij kent ons bedrijf, onze filosofie en onze langetermijnvisie. De afgelopen jaren heeft hij in zijn werk veel gerealiseerd. De daarbij opgedane kennis en ervaring zijn waardevol voor onze ambities.”

Vomar

Hoorne Vastgoed is gevestigd in Uitgeest maar ontwikkelde onder andere tientallen winkels- en woningbouwprojecten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Voorbeelden van projecten in en rondom Haarlem zijn New Harlem, de zestig woningen aan de Schalkwijkerstraat, het wijkje De Remise in Haarlem-Zuidwest en de ontwikkeling van de Vomar Voordeelmarkt, koopappartementen en een parkeergarage aan de Binnenweg in Heemstede.

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen