Premium

Manuëla Kemp reed tijdens draadongeluk ’illegaal’ met scooter over fietspad bij foodhall Mout: ’Een heel klein stukje, anders moet ik heel Hilversum door’

Kemp met co-host Henkjan Smits van het Radio 5-programma De Max!
© Omroep Max
Hilversum

Manuëla Kemp is donderdagavond aan haar kin en nek gewond geraakt toen zij in Hilversum met haar scooter tegen een over een fietspad gespannen draad reed. De radio-presentatrice reed naar eigen zeggen illegaal over het fietspad nabij foodhall Mout: ,,Anders moet ik heel Hilversum door”. Dat is het verhaal van de radiopresentatrice, maar de vork blijkt heel anders in de steel te zitten.

Kemp presenteert, samen met Henkjan Smits, elke werkdag van zes tot acht uur ’s avonds op Radio 5 het programma De Max!. Donderdagavond reed zij na afloop van de uitzending vanaf het Mediapark naar huis. ,,Ik neem altijd een heel klein stukje - wat illegaal is - over het fietspad”, vertelde zij de volgende dag in de uitzending. ,,,Een klein stukje, anders moet ik heel Hilversum door. Dat is natuurlijk niet oké, maar wat helemaal niet oké was, is dat daar een hele dunne, onzichtbare draad was gespannen. Dus daar knalde ik tegenaan. En die kwam recht in mijn nek terecht.”

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen