Heemskerkse Dana van Ahold Delhaize finaliste secretaresse van het jaar: ’Ik zorg dat alles de hele dag in een goede flow zit’

De drie finalisten: vlnr Erika van den Bosch, Jeanette Harmsen en Dana Venema.
© foto aangeleverd
Heemskerk

Dana Venema uit Heemskerk maakt nog steeds kans om secretaresse van het jaar te worden. Ze is doorgedrongen tot de finale, samen met Erika van den Bosch en Jeanette Harmsen. De finale is vanwege corona verplaatst naar 13 april volgend jaar.

Venema werkt op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam. Ze werkt op een HR-afdeling (personeelszaken) die alle merken van Ahold Delhaize in Europa en de VS ondersteunt. „Het vak secretaresse is veelzijdig”, zegt ze. „Je ondersteunt het management, maar in feite manage ik ook veel. Het is uitvoerend ondersteunend werk. In feite ben ik flowmanager. Een secretaresse zorgt dat haar of zijn leidinggevenden kunnen blijven excelleren. Ik zorg dat alles de hele dag in een goede flow zit, dat alles goed op elkaar aansluit.”

Er zullen vijf kandidaten meedoen aan de finale in Amsterdam. De laatste twee kandidaten worden in januari tijdens een extra ronde geselecteerd.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen