Volendamse medewerker Jonk Sierbestrating raakt gewond bij schietincident in Almere

Almere

Bij een schietpartij in Almere Buiten is een Volendamse medewerker van Jonk Sierbestrating gewond geraakt. Woensdag rond 17.00 uur werd de politie gealarmeerd.

Op industrieterrein Poldervlak in Almere Buiten vond het schietincident plaats. Meerdere ambulances waren ook aanwezig en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwam naar het plaats delict met een traumahelikopter om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Jonk Sierbesrating heeft aan de Splijtbakweg bij industrieterrein Poldervlak een filiaal, net zoals in Edam, Zwanenburg en Schagen. Eigenaar van Jonk Sierbestrating, Jory Jonk, bevestigt dat de gewonde een medewerker van het bedrijf is. Deze persoon werd snel vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie zocht na het incident naar een witte Volkswagen, die werd later een paar straten verder aangetroffen maar zonder verdachten. „We hebben nog geen idee wat de aanleiding is voor het schietincident”, laat een woordvoerder van de politie weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Meest gelezen