Politie doet onderzoek naar mogelijk misdrijf in Bussum

© Foto: Caspar Huurdeman
© Foto: Caspar Huurdeman
© Foto: Caspar Huurdeman
© Foto: Caspar Huurdeman
1/4
Bussum

De forensische recherche heeft zaterdag de hele dag onderzoek gedaan in en rond een woning aan de Nieuwe Bellevue in Bussum. Het gaat mogelijk om een misdrijf. De politie arriveerde nadat de brandweer om even na vijf uur ’s ochtends opgeroepen was voor een reanimatie in de woning.

De politie wil nog geen nadere medelingen doen over de reden voor het onderzoek en de toestand van de persoon die gereanimeerd moest worden. Voor de nu verlaten woning staan kinderfietsjes.

De voordeur is na het urenlange onderzoek met politietape afgesloten. Het gaat om een appartement op de begane grond, aan de binnenplaats van een L-vormig complex, dat bereikbaar is via de Sint Janslaan.

(Tekst gaat door onder de foto)

Volgens omwonenden woont hier een echtpaar met vier kinderen. De man zou zaterdagochtend vroeg door de politie om de hoek van het complex, in de Sint Janslaan, zijn aangehouden. Hij zou zijn vrouw iets hebben aangedaan. Een woordvoerder van de politie wil deze verhalen bevestigen noch ontkennen. ,,Zondag willen wij met meer informatie naar buiten komen.”

(Tekst gaat door onder de foto)

© Foto: Caspar Huurdeman

Nijverheidswerf

Het toeval wilde dat de politie zaterdagochtend omstreeks hetzelfde tijdstip ook naar Bussum moest in verband met een ander incident. Het ging om een steekpartij in een bedrijfspand op de Nijverheidswerf. Bij dit incident op het bedrijventerreintje nabij de Sint Janslaan viel een gewonde, die per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen