Veel oponthoud op A1 richting Amsterdam door ongevallen bij Naarden en Eemnes

© Foto’s: Caspar Huurdeman
© Mizzle Media
© Mizzle Media
© Mizzle Media
© Caspar Huurdeman
© Mizzle Media
1/6
EEMNES

Bij een ongeval op de A1 bij knooppunt Eemnes zijn vrijdagochtend twee personen gewond geraakt. Enkele rijbanen werden afgesloten. Het verkeer was al vastgelopen door een ander ongeval bij Naarden, waarbij twee auto’s total loss raakten.

De motor was bij het ongeval ter hoogte van knooppunt Eemnes achterop een auto geklapt, de twee personen die gewond raakten zaten op de motor. Zij zijn met onbekend letsel naar een ziekenhuis overgebracht.

Het verkeer vanuit Amersfoort wordt over de parallelbaan langs het ongeluk geleid. De vertraging voor het overige verkeer is in elk geval een half uur.

Bij het ongeval op de A1 bij Naarden kwamen rond 10.00 uur twee auto’s met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten total loss. De brandweer, Rijkswaterstaat en meerdere politie eenheden werden ingezet. Ook heeft de ambulance een inzittende gecontroleerd. Of deze gewond is geraakt, is niet bekend.

© Mizzle Media

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen