Cd- en platenbeurs Wervershoof een van de grootste van Noord-Holland: interessant aanbod voor verzamelaars

© Archieffoto jjfoto.nl/Jan Jong
Wervershoof

Muziekliefhebbers opgelet, want komend weekeinde is één van de grootste cd- en platenbeurzen van Noord-Holland in Wervershoof.

Hoewel uiteraard iedereen welkom is om te struinen, is de beurs met name voor verzamelaars een bezoekje waard. Hij biedt namelijk een groot aanbod interessant verzamelmateriaal op het gebied van geluidsdragers.

Voor vinylfreaks is er een enorme collectie langspeelplaten en singles uit allerlei muzikale periodes te vinden. Cd-verzamelaars hebben eveneens keuze uit een groot scala muzikale smaken.

Kopen en ruilen

De beurs is een goede gelegenheid om te proberen de eigen collectie flink uit te breiden of om overtollige platen daaruit te ruilen of te koop aan te bieden aan andere geïnteresseerden. Omdat veel verzamelaars de rekken zullen doorzoeken en er kenners aan de kramen staan, is het bovendien een perfecte plek om gelijkgestemden te ontmoeten.

Niet alleen geluidsdragers zelf zijn te koop op de beurs, ook wisselen aanverwante artikelen van eigenaar, zoals popfoto’s en muziekboeken.

De beurs wordt aanstaande zondag van 10-15.30 uur gehouden in De Schoof. De toegangsprijs bedraagt 3 euro; kinderen tot en met 16 jaar oud hebben vrij entree.

Alle officiële richtlijnen om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreidt, worden strikt nageleefd.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen