*

Noordhollands Dagblad - Minister: onzeker of terreurverdachte leeft
Volg ons op:

Bron: ANP Gepubliceerd 22 maart 2012 8:43 | Laatste update 22 maart 2012 8:43

PARIJS - Het is onduidelijk of terreurverdachte Mohamed Merah nog in leven is. De politie heeft de gehele nacht geen contact gehad met de verdachte van een reeks aanslagen, die zich al meer dan een dag heeft verschanst in een woning in de Zuid-Franse stad Toulouse.

Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Claude Guéant, donderdag voor RTL radio gezegd. Merah heeft volgens de bewindsman gezegd dat hij wil ,,sterven met wapens in zijn handen''.

Meest gelezen
Laatste reacties
Stelling: Haal wietteelt uit de illegaliteit

Er zijn gemeenten die willen dat er een einde komt aan het beleid dat de verkoop van cannabis reguleert, maar de bevoorrading van coffeeshops praktisch verbiedt. In totaal hebben 35 gemeenten een manifest ondertekend dat ervoor pleit om ook de teelt van softdrugs te reguleren. Ze zullen moeite hebben om minister Opstelten en de Tweede Kamer te overtuigen dat het anders moet. Een meerderheid in de Kamer is nog steeds tegen gereguleerde wietteelt. En dat is krom. Het is bespottelijk dat cannabis wel verkocht mag worden, maar dat de teelt ervan illegaal is.