Noordhollands Dagblad - Bus reed niet te hard
Volg ons op:

Bron: ANP Gepubliceerd 14 maart 2012 18:29 | Laatste update 14 maart 2012 18:29

BRUSSEL - De bus die dinsdagavond verongelukte in het Zwitserse Sierre, reed niet te hard. Ook kan worden uitgesloten dat er een ander voertuig betrokken was bij het ongeluk. Ook was de weg in goede staat, noch lag er water of een andere vloeistof op het wegdek. Dat zei onderzoeksrechter Olivier Elsig woensdag tijdens een persconferentie in Zwitserland.

Wat de oorzaak van het ongeluk wel is, is nog niet vastgesteld. Bij het ongeval kwamen 22 kinderen en zes volwassen om het leven, 24 personen raakten gewond.

Meest gelezen
Laatste reacties
Stelling: Laat de e-sigaret lekker roken

Na de echte sigaret wil de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) nu ook de elektronische sigaret in de ban doen. Want ze dampen en misschien is dat wel gevaarlijk. Ben je als tevreden roker overgeschakeld op een elektronisch alternatief, moet je straks weer buiten staan bij de tabaksrokers. Terwijl je met zo’n e-sigaret gezellig de gesprekken in de kroeg wilt blijven volgen. Geen vuiltje aan de lucht. Maar nu wil de WHO voor de e-sigaret dezelfde regels laten gelden als voor sigaretten met tabak. Stop die betutteling. Laat de e-sigaret lekker roken.