Nieuwbouwproject Witte Olifant vanaf donderdag in de verkoop

Nunc Architecten
Voorjaar 2018, wonen in De Witte Olifant aan de Oostzijde.

ZAANDAM - Sinds lange tijd gaat donderdag weer een watergebonden woningbouwproject in de verkoop. Het betreft het project Witte Olifant aan de Oostzijde in Zaandam, grenzend aan het verlaten terrein van Kan Palen.

Door Ronald Massaut - 30-11-2016, 16:00 (Update 30-11-2016, 16:00)

Het bouwproject betreft negen eengezinswoningen, zes royale appartementen en twee penthouses aan de Zaan. De belangstelling werd al eerder getoetst op de Zaanse Nieuwbouwdag in de Chocoladefabriek. Ontwikkelaar en initiatiefnemer Frisoplan, onderdeel van Friso Bouwgroep, verwacht dat de woningen snel verkocht zullen zijn; dat er ’mogelijk zelfs om moet worden geloot’. Het bijzondere aan deze woningen is dat ze over een vlonderterras, balkon of dakterras beschikken met uitzicht over de Zaan. Voor het ontwerp tekende n Johan Krol en Steven Brunsmann van Nunc Architecten.

De appartementen worden aangeboden vanaf 250.000 euro, woningen vanaf 425.000 euro. Pier Reitsma van Frisoplan verwacht maart volgend jaar te kunnen beginnen met de sanering van het bouwterrein, waarna de bouw kan starten. De eerste oplevering is gepland een jaar later, voorjaar 2018. Verkopend makelaar is Kuys Reinder Kakes, Westzijde 340 in Zaandam. Geïnteresseerden kunnen donderdag van 17 tot 20 uur terecht voor informatie en inschrijving.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving

Zorgvraag van de week
Rob Wouters
Oogarts
Oogcentrum Noordholland
Thema van de week: tranende ogen
Lees verder