Vlogger Ilgun doet aangifte om mishandeling

ZAANDAM - 'Treitervlogger' Ismail Ilgun uit Zaandam heeft aangifte gedaan wegens mishandeling. Aanleiding is een filmpje waarin te zien is dat de negentienjarige vlogger door een nog onbekende man wordt achtervolgd en uitgescholden.

,,Je verpest heel Zaandam, oprotten nou", schreeuwt de man die achter Ilgun aanrent. ,,Dit is onze stad, ik ben hier opgegroeid, je verpest onze naam!" Het incident zou woensdag zijn gebeurd.

Volgens de politie is er nog niemand aangehouden en is er nog geen verdachte in beeld. Ilgun heeft wel een signalement verstrekt, aldus een politiewoordvoerster.

Ilgun kwam zelf in het nieuws door zijn vlogs over de Zaanse wijk Poelenburg. Daar zitten ook video's tussen waarin jongeren anderen lastigvallen en bedreigen. Het leidde tot de arrestatie van Ilgun wegens opruiing. Eerder deze week bood hij zijn excuses aan.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Mededelingen
Stelling

Vervroeg de verkiezingen

Als de algemene politieke beschouwingen dit jaar iets duidelijk hebben gemaakt, is het wel dat de verkiezingscampagnes al zijn begonnen. Zelden ging het in de debatten over de inhoud van de plannen van het kabinet. Wel werd er gediscussieerd over wat de premier in het tv-programma Zomergasten had gezegd. Omdat daadkrachtig besturen er niet in zit in verkiezingstijd, zou het goed zijn als het advies van Hans Wiegel wordt opgevolgd. Vervroeg de verkiezingen met enkele maanden. Des te sneller wordt er weer gewoon geregeerd.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder