Man raast met 170 kilometer per uur over A8 bij Westzaan

WESTZAAN - Een 18-jarige man uit Zaandam is in de nacht van donderdag op vrijdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij met 170 kilometer per uur over de A8 bij Westzaan scheurde.

Agenten zagen het voertuig met een hoge snelheid passeren. Daarop werd de achtervolging ingezet. Hierbij tikte de snelheidsmeter al snel de 170 kilometer per uur aan. De bestuurder is uiteindelijk aan de kant van de weg gezet en is voorlopig zijn rijbewijs kwijt.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Mededelingen
Stelling

Dure pillen niet vergoeden

Het ministerie van Volksgezondheid heeft zich rijk gerekend. De zorgpremie voor volgend jaar gaat fors hoger uit vallen dan gedacht. Naar verwachting gaat het om een stijging van bijna tien procent. De hogere premie is vooral het gevolg van peperdure nieuw ontwikkelde medicijnen. De vraag rijst of deze innovatieve pillen, die soms tot niet meer dan een marginale verbetering van de levensverwachting leiden, wel collectief betaald moeten worden. Om de zorg betaalbaar te houden moeten misschien pijnlijke keuzes gemaakt worden. Dure pillen moeten niet altijd vergoed worden.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder