Man verkoopt gestolen rijbewijzen in Zaandam

Foto: ANP

ZAANDAM - De politie heeft donderdagavond rond 21:15 uur een 22-jarige man aangehouden op de Sluispolderweg in Zaandam. Hij wordt verdacht van heling.

Agenten zagen de verdachte opvallend langzaam rijden. Daarop gaven zij de bestuurder een stopteken. De man gedroeg zich nerveus en gaf een valse naam op.

Toen de politie de auto doorzocht, troffen ze gestolen rijbewijzen en kentekenpapieren aan. De man is daarop aangehouden en op het bureau verhoord.Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Mededelingen
Stelling

Kiesdrempel is hard nodig

Forum voor Democratie, de beweging die zicht inzette voor de komst van het Oekraïne-referendum, doet volgend jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. De club van Thierry Baudet neemt het dan onder meer op tegen nieuwkomers VNL, Denk en de OndernemersPartij. Het risico bestaat dat Nederland straks alleen nog splinterpartijen telt en dat je voor een kabinetsformatie minimaal vijf partijen nodig hebt. Om Nederland niet onbestuurbaar te maken moet er net als in Duitsland een kiesdrempel worden ingevoerd, waarbij je pas met 5 procent van de stemmen in de Kamer komt.

Stelling

Zorgvraag van de week
Peter Borst
Beddenspecialist
Borst Bedden
Thema van de week: nachtrust in vakantietijd
Lees verder